• Gode kundeanmeldelser
  • 5 års fuld produktgaranti
  • Konkurrencedygtige priser

BELYSNINGSLØSNINGER

DETAILBELYSNING

Kunder, der går rundt og kigger i et detailmiljø er mere komfortable og tilbøjelige til at købe, hvis produkterne som de leder efter, bliver forstærket af høj-kvalitets LED-belysning. Vores 100 % flimmerfri hjælper med at skabe det perfekte detailmiljø. Vi tilbyder en bred vifte af produkter til hele detailmarkedet og kombinerer disse produkter til specialiserede NordikLED detailløsninger, der sparer detailhandlere på energiregningen. Desuden lider værdifuldt merchandise ikke under den IR eller UV stråling som ikke-LED-belysning udsender, ved brug af LED-belysning.

KONTORBELYSNING

NordikLEDs blide og effektive belysning på kontoret hjælper med at undgå den træthed, som dårlig belysning kan forårsage. Medarbejdere arbejder bedre i et sundere arbejdsmiljø, og belysning har en vital indflydelse, når et godt arbejdsmiljø skal skabes. Medarbejdertilfredshed fører til forbedret arbejdsindsats, så medarbejderne drager også fordel af det.

PARKERINGSBELYSNING

Parkeringsbelysning er DÉT område, hvor LED-belysning fra NordikLED kan tilbyde dig den højeste energibesparelse.

NordikLED tilbyder en variation af LED-produkter, der er designet til at løse enhver form for udfordring inden for parkeringsbelysning, og på den mest omkostningseffektive måde. Vores sensorrør, Tri-proof sensorarmatur og sensorlamper kan bruges og kombineres i et uendeligt antal, for at skabe den perfekte løsning.

NordikLEDs specielt designede belysning til parkeringspladser med indbygget sensor, kan spare dig helt op til 90 % i forhold til traditionel belysning.

INDUSTRIEL BELYSNING

Industriel belysning er altid en udfordring. Høje rum, snævre rum, produktionsfaciliteter, lagerbygninger, gange, ethvert rum har specifikke belysningsbehov og NordikLED har den ideelle løsning til ethvert behov. Vores produkter har mulige ydeevne inden for lumen, der gør at vi kan tilbyde en bred vifte af avancerede løsninger.