Landbrug & Industri

SMART grøn belysning til alle dele af landbruget

SMART grøn belysning til alle dele af landbruget

Der er næppe tvivl om at landbruget i mange år har haft stor fokus på belysningen og den økonomiske besparelse, der kan opnås ved omlægningen til LED belysning. Det er næppe heller nogen tvivl om, at de økonomiske beregninger, der er grundlaget for en overvejelse omkring investering i ny LED belysning for manges vedkommende har set overordentlig fornuftig ud med forholdsvis korte tilbagebetalingstider.

Nu er vi nået skridtet videre i forhold til de første investeringer. I dag kan det for visse landbrug vise sig en ny økonomisk gevinst ved omlægningen til de helt nye LED armaturerne der er kommet på markedet. De nye armaturer som naturligvis er speciel designet i forhold til holdbarhed, lysudbytte mv. til landbruget
indeholder sensorer af forskellig art, hvor bevægelsessensor er mere eller mindre velkendt.

MEN NordikLED har nu introduceret nye armaturer og lamper hvor der udover bevægelsessensorer også er
indbygget dagslysstyring. Disse SMART armaturer og lamper sænker automatisk strømforbruget i forhold til
dagslyset, men også i forhold til bevægelse, og sammen med det markant højere lysudbytte giver disse helt
nye lamper og armaturer lige præcis den ekstra dimension, der skal til for en maksimering af
strømbesparelsen.

Stor tilfredshed med LED

En undersøgelse blandt 64 svine- og kvægbedrifter viser stor tilfredshed med udskiftningen til LED i staldene.

NordiKLED opfordrer sine kunder til at følge anbefalingerne fra Enerigstyrelsen ”SparEnergi”, og der kan findes flere informationer om netop LED belysningen og fordelene herved i landbruget her:

Har du nogen spørgsmål?

Skriv eller ring til os pĂĄ vores kontakt side
FĂĄ et tilbud

Skriv til os i dag

Belysning til landbrug og industri

Armaturer og lamper er de seneste nyudviklede LED produkter fra NordikLED og det er vores opfattelse, at lige præcis denne type LED produkter ikke leveres af andre spillere på markedet.

Armaturerne tænder selv og skruer selv op og ned for lysstyrken i takt med dagslysstyringen. Samtlige armaturer kan individuelt tilpasses præcis som man ønsker det, og det hele foregår ret nemt med en fjernbetjening. Det betyder også, at det er utrolig simpelt og enkelt at ændre de enkelte armaturers indstillinger, hvis der er behov for at foretage justeringer.

NordikLED har en lang og mangeĂĄrig tradition for levering af belysning til landbruget. Vi har deltaget pĂĄ landbrugsmesser som Nutrafair mv. og vores belysningseksperter har en fantastisk indsigt i landbruget.