Hvad tilbyder vi

Vores services

Lad os hjælpe hinanden med at beskytte miljøet så hjælper vi dig samtidig med et markant forbedret lys og en meget lavere el-regning

Afspil video

Detailbelysning

Butiksbelysning har vundet stort indpas de seneste mange år. De fleste steder er de gamle halogenpærer og halogenlamper udskiftet med smarte LED skinnespot. Der er et utal af muligheder for belysning i butikker og hele detailleddet. Vi er eksperter heri, og i dag er vores fokus også selve lysudbyttet således wattforbruget kan nedbringes, og dermed din strømregning.

Kontorbelysning

Heldigvis har mange virksomheder fået øjnene op for hvor vigtig en god kontorbelysning er for medarbejdernes trivsel. Mange har fået installeret LED paneler i lofterne og generelt er der sket et markant løft i belysningen af mange arbejdspladser. Men næste skridt i LED belysningen til kontorerne er at gøøre belysningen smart og intelligent uden de store ekstra omkosninger.

Parkeringsbelysning

Parkeringsbelysning er DÉT område, hvor LED-belysning fra NordikLED kan tilbyde dig den højeste energibesparelse.

NordikLED tilbyder en variation af LED-produkter, der er designet til at løse enhver form for udfordring inden for parkeringsbelysning, og på den mest omkostningseffektive måde. Vores sensorrør, Tri-proof sensorarmatur og sensorlamper kan bruges og kombineres i et uendeligt antal, for at skabe den perfekte løsning.

NordikLEDs specielt designede belysning til parkeringspladser med indbygget sensor, kan spare dig helt op til 90 % i forhold til traditionel belysning.

Industrielbelysning

Industriel belysning er altid en udfordring. Høje rum, snævre rum, produktionsfaciliteter, lagerbygninger, gange, ethvert rum har specifikke belysningsbehov og NordikLED har den ideelle løsning til ethvert behov. Vores produkter har mulige ydeevne inden for lumen, der gør at vi kan tilbyde en bred vifte af avancerede løsninger.
Få et tilbud

Skriv til os i dag